Over Ons

over ons

Werkplaats

service

Special Cars

occasions

Contact

contact

Over Ons

Wie zijn wij?


Bij Johan zat het sleutelen er al vroeg in. Vanaf jongs af aan werd hij gefascineerd door de techniek van brommers, moterfietsen en auto`s. Vooral door de oudere amerikaanse voertuigen ontwikkelde hij een passie.

Na zijn middelbare school begon hij aan de MTS Autotechniek in Utrecht. Hij wilde meer en ging voor zijn 2e monteursdiploma. Omdat hij bij het beginnen van de opleiding 1e monteurschap al zeer veel werkervaring had, kon hij direct doorstromen naar de opleiding APK Keurmeester.

Totall Technics is opgericht in 2001. Omdat Johan naast zijn werk als automonteur-APK meester ook freelance voor de Televisie werkte, gaf de naam aan, technisch van alle markten thuis.

Arenda zat in een geheel andere branche. Het bankwezen. Na de geboorte van zoon Gijs in 2010 was de keuze niet moeilijk samen met Johan het bedrijf verder op te bouwen. Johan aan de technische kant en Arenda aan de administratieve kant blijkt een goede combinatie.

De werkplaats breidde steeds verder uit, en nu 11 jaar later, zijn we een modern Garagebedrijf met een goed ingerichte werkplaats.